InschrijvenDoneer
logo
Kinderfeestweek loopt eerste keer avondvierdaagse

Kinderfeestweek lopers sluiten aan bij Avondvierdaagse in Veendam

Veendam, 14 juni 2024

De Kinderfeestweek in Veendam beleefde dit jaar een primeur door voor het eerst deel te nemen aan de Avondvierdaagse. Het idee om met de Kinderfeestweek mee te lopen, leefde al een aantal jaren, maar dit jaar werd het eindelijk werkelijkheid.

Met ongeveer 20 enthousiaste lopers, de meesten gekleed in het kenmerkende rood dat symbool staat voor liefde en tevens de kleur is die de groepsleiders tijdens de Kinderfeestweek dragen, was de groep goed herkenbaar. Sommige lopers deden alle vier de dagen mee, terwijl anderen ervoor kozen om een paar dagen aan te sluiten.

Een speciaal hoogtepunt was de plotselinge deelname van Gwen Galaxy, een bekende socialmedia-persoonlijkheid die bekend staat om haar betoverende vlogs en optredens. Haar aanwezigheid bracht extra energie en opwinding bij de avondvierdaagse lopers, en velen wilden selfies maken met Gwen. "Het was geweldig om deel uit te maken van deze groep en de kinderen te zien genieten van de wandeling," zei Gwen Galaxy.

"Dit jaar begonnen we klein, maar het was een groot succes," aldus een van de lopers. "We hebben veel plezier gehad samen en het gaf een geweldige sfeer aan de Avondvierdaagse." De deelname aan de Avondvierdaagse leidde tot nieuwe ideeën voor toekomstige edities. Er werd onder andere voorgesteld om volgend jaar een speaker mee te nemen, zodat de groep onderweg kan genieten van hun favoriete Kinderfeestweek-liedjes en deze kan meezingen. Daarnaast werd er nagedacht over het introduceren van een speciaal Avondvierdaagse-hesje voor de Kinderfeestweeklopers, om nog meer herkenning en eenheid uit te stralen.

De intocht op vrijdag was een bijzonder moment. De Kinderfeestweek-groep werd van alle zijden aangemoedigd en de sfeer was geweldig. Tot verrassing van velen sloten enkele toeschouwers zich spontaan aan bij de groep en liepen mee. Dit zorgde voor een extra feestelijke afsluiting van de Avondvierdaagse.

Met deze eerste deelname heeft de Kinderfeestweek een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan haar tradities en laten zien dat sportiviteit en feestvreugde hand in hand kunnen gaan. De lopers kijken alvast uit naar volgend jaar, waar ze hopen op een nog grotere opkomst en nog meer plezier voor alle deelnemers.

Kinderfeestweek loopt mee met avondvierdaagse Veendam - foto 1
Kinderfeestweek loopt mee met avondvierdaagse Veendam - foto 2
Kinderfeestweek loopt mee met avondvierdaagse Veendam - foto 3
Kinderfeestweek loopt mee met avondvierdaagse Veendam - foto 4